64,95 kr.

Lækre kaffesirupper fra Nicolas Vahé


Top den lækre dessert til en hyggelig middag med denne uimodståelige sirup fra Nicolas Vahé. Du kan desuden bruge den velsmagende sirup til alt fra kaffe til smoothies og milkshakes. Uanset hvad vil den smagfulde sirup sætte sit touch og blive et hit blandt de fleste.

Hazelnut
Denne kaffesirup har en smag af hasselnød, som leder tankerne hen på en varm og hyggelig atmosfære. Nyd din favoritkaffesirup fra Nicolas Vahe i varme drikke eller sammen med desserter. Siruppen er perfekt til at give din kaffe et nyt og anderledes twist. Derudover kan de tilføje siruppen til smoothies og milkshakes eller bruge den som en sauce til en lækker frugtsalat.

Vanilla
Denne skønne kaffesirup med vanilje er det perfekte tilbehør til din kaffe. Siruppen fra Nicolas Vahe giver din kaffe en ny og spændende smag. Nyd en iskaffe med et strejf af vanilje eller brug siruppen i milkshakes, smoothies, på desserter eller som en sauce til pandekager.

Caramel
Den vidunderlige kaffesirup fra Nicolas Vahe vil hjælpe dig med at kreere de lækreste kaffer, smoothies og milkshakes. Nyd denne højkvalitetssirup med smag af karamel, som er fyldt af sødme og er rig på smag. Siruppen er ligeledes ideel som tilbehør til is, yoghurt, vafler, varm chokolade og som topping på andre ting, der kan bruge et sødt strejf.

Irish Rum
Top den lækre dessert til en hyggelig middag med denne uimodståelige sirup fra Nicolas Vahé. Kombinationen af den søde sirup og aromaen fra den irske rom vil uden tvivl sætte prikken over i'et på eksempelvis pandekagerne. Du kan desuden bruge den velsmagende sirup til alt fra kaffe til smoothies og milkshakes. Uanset hvad vil den smagfulde sirup sætte sit touch og blive et hit blandt de fleste.

Specifikationer

Design
Nicolas Vahé
Størrelse
0x0x0mm
Kaffesirup, Flere varianter, Nicolas Vahé - Hazelnut
Indhold
25 cl
Ingredienser
Sirup (sukker, vand), 0,4% naturlig aroma, farver (kaustisk sulfiteret karamel).
Kaffesirup, Flere varianter, Nicolas Vahé - Vanilla
Indhold
25 cl
Ingredienser
Sirup (sukker, vand), 0,6% naturlig vaniljearoma, farver (kaustisk sulfiteret karamel).
Kaffesirup, Flere varianter, Nicolas Vahé - Caramel
Indhold
25 cl
Ingredienser
Sirup (sukker, vand), 0,4% naturlig karamelaroma, farver (kaustisk sulfiteret karamel).

Andre kiggede også på