79,95 kr.

Mange forskellige salt smagsvarianter fra Nicolas Vahé

Salte kan man ikke få nok af i sit køkken, og især ikke de super lækre salte fra Nicolas Vahé, som er gourmet i en flot stilren kværn. Saltene, som kommer i de superfine kværne, kan du desuden have stående fremme, hvor saltenes mange fine farver kan give liv og farvespil i køkkenet. På den måde har du altid en krydret salt lige ved hånden.

Fransk havsalt
Nyd den klassiske salt fra Nicolas Vahé. Fransk havsalt er en klassiker sammen med Nicolas Vahés populære pebermix og det perfekte tilbehør til spisebordet.

The Secret Blend
Nicolas’ hemmelige krydderiblanding er et must til alt madlavning. Prøv den og du vil elske den! Nyd den fantastiske smag af lavendelblomster, soltørrede tomater, sort peber, timian, rosmarin, hvidløg og …

Salt and Peber - Everyday Mix
Nicolas Vahé har skabt en lang række forskellige salte med en masse spændende smage og krydderier, som passer perfekt til al slags madlavning. Nyd den klassiske Everyday Mix, som er det perfekte tilbehør i køkkenet og som passer til al madlavning.

Parmesan, Tomat og Basilikum
Denne salt fra Nicolas Vahé har en spændende kombination af tomat, parmesan og basilikum, som giver den fine røde farve. Den smarte, dekorative saltkværn er perfekt til at have stående fremme i køkkenet eller på spisebordet. Salten egner sig specielt godt til at drysse på smør, tomatsalat, fisk, kød og pasta.

Parmesan og Basilikum
Den populære salt med parmesanost og basilikum er uundværlig i køkkenet og til madlavningen. Nyd den skønne smag og flotte grønne farve. Smagen passer perfekt til retter med pasta og til pizza. Salten kommer i en smart kværn i et flot design, så du kan have den stående fremme.

Skalotteløg og Rødbede
Nicolas Vahé har skabt en hel familie af forskellige smagfulde salte med en masse spændende smage og krydderier, som passer perfekt til al slags madlavning. Prøv salt med skalotteløg og rødbede til din daglige madlavning eller til retter med kød, fisk og kartofler. Egner sig specielt godt til roastbeef.

Hvidløg og Chili peber
Smag maden til med en af de populære salte fra Nicolas Vahé. Salt med hvidløg og rød chilipeber er den perfekte ledsager til alle slags kød

Rødvin og Laurbær
Salten med rødvin og laurbær er en ny og spændende saltkombination fra Nicolas Vahé, som egner sig specielt godt til madlavning med kød, fisk, grøntsager eller til pastaretter for en rund smag og et dekorativt touch. Salten kan også bruges til at gøre bordsmørret ekstra dekorativt ved at kværne salten ud over det.

Hvidløg og Timian
Krydre din madlavning med din yndlings salt med spændende krydderier fra Nicolas Vahé. Prøv salt med en intens smag af hvidløg og timian, som passer perfekt til den daglige madlavning og til retter med pasta og fjerkræ.

Ras El Hanout
Ras el Hanout fra Nicolas Vahé er en smagfuld krydderiblanding, som især anvendes i det marokkanske køkken til kylling, grøntsager og kød, og tilfører altså en kraftig og delikat smag til retterne.

Chilli blend
Giv dine retter et krydret touch med denne salt- og chiliblanding fra Nicolas Vahé. Brug det til stegte kartofler og grøntsager, kød og dressinger, og når du vil servere et lækkert måltid med en langvarig varme.

Wild Garlic
Med en let og delikat hvidløgssmag er ramsløg den perfekte krydderurt. Brug denne saltblanding fra Nicolas Vahé som en lækker afrunding på bøffer, stegte kartofler og dip.

Sort havsalt
Giv dine retter et iøjnefaldende touch med dette havsalt fra Nicolas Vahé, som er blandet med aktivt kul. Vi spiser lige så meget med øjnene, og det samlede udtryk på dine retter højnes med den dybe, sorte farve. Brug saltet til dit blødkogte æg, salater, kød og saucer, og gør din madlavning til en visuel fest.

Specifikationer

Design
Nicolas Vahé
Størrelse
0x0x0mm
Salt, Flere varianter, Nicolas Vahé - Fransk Havsalt
Indhold
335 g
Ingredienser
Fransk havsalt.
Holdbarhed
Holdbarhed efter åbning: 16 måneder.
Salt, Flere varianter, Nicolas Vahé - Hemmelige Blanding
Indhold
320
Ingredienser
95,8% salt, soltørrede tomater, hvidløg, timian, rosmarin, lavendelblomster, sort peber.
Holdbarhed
Holdbarhed efter åbning: 16 måneder.
Salt, Flere varianter, Nicolas Vahé - Salt og Peber
Indhold
310 g
Ingredienser
90% salt, 10% peber.
Holdbarhed
Holdbarhed efter åbning: 16 måneder.
Salt, Flere varianter, Nicolas Vahé - Parmesan, Tomat og Basilikum
Indhold
300 g
Ingredienser
Havsalt 92,93 %, parmesanost 2,8 % (rå mælk, salt, osteløbe), tomatpulver 1,39 %, hvidløgspulver 0,93 %, sød chilipulver, rødbedepulver, basilikum 0,4 %, æterisk basilikumolie
Holdbarhed
Holdbarhed efter åbning: 16 måneder.
Salt, Flere varianter, Nicolas Vahé - Hvidløg og Timian
Indhold
300 g
Ingredienser
89,9% salt, 8,3% hvidløg, 1,8% timian, æterisk timianolie.
Holdbarhed
Holdbarhed efter åbning: 16 måneder.
Salt, Flere varianter, Nicolas Vahé - Chilli Blend
Indhold
315 g
Ingredienser
96% havsalt, 1,5% chiliflager, 1% tørret birds eye chili, tørret cayennepeber, 0,5% tørret ingefær.
Holdbarhed
Holdbarhed efter åbning: 16 måneder.
Salt, Flere varianter, Nicolas Vahé - Sort Havsalt
Indhold
320 g
Ingredienser
Havsalt, aktivt kul
Holdbarhed
Holdbarhed efter åbning: 16 måneder.