89,95 kr.

Mange forskellige Peber smagsvarianter fra Nicolas Vahé

Nicolas Vahé har udover sine mange salt varianter også lavet peber mix, som er gourmet i en flot stilren kværn. Pebrene, som kommer i de superfine kværne, kan du desuden have stående fremme, hvor pebrenes fine farver kan give liv og farvespil i køkkenet. På den måde har du altid en krydret peber lige ved hånden.

Sort peber Mix
Nyd den klassiske pebermix fra Nicolas Vahé med fem forskellige slags peber; hvide, røde, grønne, rosa og sorte peberkorn. Pebermix er en klassiker sammen med Nicolas Vahés populære franske salt og det perfekte tilbehør til spisebordet.

Pink peber Mix
Nicolas Vahé giver dig her en alsidig peberblanding med sort og pnk peberkorn. Den fine varme fra de pink peberkorn er hen i retning af chili; sammenlignet med sorte peberkorn, som er skarpe og mere gennemtrængende i smagen. Du vil også opdage en frugtagtig undertone i den fyldige smag, som de pink peberkorn bidrager med. Fremhæv smagene i madlavningen og krydr med denne peberblanding. Alt fra gryderetter til karryretter og sovse vil nyde godt af denne peber. I en gin and tonic kan de pink peberkorn bruges som pynt for at tilføje en sødlig smag med en diskret varme.

Peber & Citron
Den spændende sorte peber mix med citron passer perfekt til retter med fisk og skaldyr. Nyd den sorte pebers karakteristiske smag med det klassiske Nicolas Vahé tvist i form af en afstemt smag af citron. Smagen passer rigtig godt sammen med blandt andet kylling, svin og diverse hjemmelavede salater, der lige trænger til et ekstra pift. Sort peber med citron er desuden utrolig dekorativ og er derfor også en oplagt værtindegave eller perfekt til at have stående fremme i køkkenet.

Hvid Peber
Nyd den lækre og fine hvide peber fra Nicolas Vahé med en kraftig, karakteristisk smag og en lys aroma. Lav de lækreste saucer med hvid peber, eller anvend den i lyse supper, kartoffelretter og salatdressinger for at tilføje ekstra smag. De fine lyse peberkorn kommer i en flot og dekorativ kværn, så du kan have den stående på spisebordet eller i køkkenet sammen med alle de andre krydderier.

Specifikationer

Brand
Nicolas Vahé
Størrelse
0x0x0mm
Peber, Flere varianter, Nicolas Vahé - Black Pepper Mix
Indhold
140 g
Ingredienser
Hvide peberkorn, grønne peberkorn, sorte peberkorn, stærk peber fra Jamaica, rosa peberkorn.
Holdbarhed
Holdbarhed efter åbning: 16 måneder.
Peber, Flere varianter, Nicolas Vahé - Hvid Peber
Indhold
175 g
Ingredienser
Hvid peber fra Vietnam og Brasilien.
Holdbarhed
Holdbarhed efter åbning: 16 måneder.