minifabrikken får investering i Løvens hule

Det var med bankende hjerte, rystende hænder og bævende stemme, minifabrikken i august fik en investering fra Jacob Risgaard.
af Winnie Løkkegaard Kristensen

minifabrikken fik investering fra Jacob Risgaard og bySommer

Det var med bankende hjerte, rystende hænder og bævende stemme, jeg i august 2021 gik ned af den ikoniske trappe i Løvens Hule.

Forud for optagelsen lå måneders forberedelse, efter jeg fik en opfordring fra United om at deltage. I begyndelsen var jeg en smule afvisende, for tanken om at skulle på landsdækkende tv, var ikke ligefrem tillokkende.
Men efter mange overvejelser drog min veninde og jeg mod København, i en stor varebil, fyldt op med udstillingsmøbler og designs, til at præsentere for De fem løver.

Jo tættere vi kom på København, jo mindre af min præsentation kunne jeg huske, og da jeg ankom til studiet, var det som om min hukommelse var forduftet, og nervøsiteten havde overtaget.
Jeg har aldrig været god til fremlæggelser, og til en af mine afsluttende eksamener på HF, lykkedes det mig endda at kaste op i skraldespanden, af blot nervøsitet. Jeg dumpede den eksamen, men fik heldigvis min studenterhue alligevel. Men da jeg stod og ventede på at gå ned af trappen, var det selvsamme følelse jeg stod med, selvom jeg til daglig kan svare på stortset alt, eftersom jeg har stået for den daglige drift siden 2016, helt alene.

Selve oplevelsen husker jeg kun i brudstykker, fordi nervøsiteten havde overtaget, men trods det, er det med stolthed jeg kan fortælle at Jacob Risgaard valgte at investere i minifabrikken, og vi er nu en ydmyg og stolt del af den store Coolshop familie, hvor Jacob sat mig i scene med bySommer som er distributør til interiørbranchen.

minifabrikkens historie er en ægte iværksætterhistorie, og er du ny på siden, får du en kort præsentation.

Mit navn er Winnie Løkkegaard Kristensen, og jeg er founder af minifabrikken. Vi producerer laserskåret interiør, og er særligt kendt for vores kaffebar dekorationer som det du så på tv, men man ser også vores Danmarkskort og Verdenskort, bogstaver i træ, vægur i træ, toiletpiktogrammer og meget mere i mange danske hjem.

Jeg er mor til guldet på knap 6 år, og det hele startede med en kreativ idé under min barsel 2016, hvor jeg designede mit første kaffeskilt i træ, bestående af em kaffekop i træ og bogstaver i træ, som jeg dekorerede mit køkken med. Jeg delte nogle billeder på min instagram profil, og kort tid efter var de første dekorationer solgt.
Det var aldrig planen at jeg skulle leve af det, men efter 4 mdr. måtte jeg sige mit nye job op, og fokusere på minifabrikken.

Vi har i alle årene haft mange loyale og tilbagevendende kunder, en opbakning jeg er opmærksom på og enormt taknemlig over. Det har jeg opnået ved at være nytænkende og kreativ, og ikke mindst at levere produkter i høj kvalitet, ved at være synlig for kunderne og yde en god kundeservice.

Hvad havde jeg så med til optagelsen?

Kaffeskilt i træ med teksten KAFFEhjørnet, elegant vægur i træ og messing, kaffetale med kaffekopskifter i træ, kaffebrikker og kaffehjerter i træ, og Danmarkskort i træ til Løverne. Alle produkterne finder du HER

Jeg glæder mig til at tage dig med på mit nye eventyr.

Tusind tak fordi du læste med,
De kærligste hilsner
Winnie

Køb produkterne du så på TV