Mød Winnie, Founder & Designer ved minifabrikken

Mit navn er Winnie, det er mig der står bag minifabrikken ... Jeg er nogens mor, veninde, søster og datter, jeg er kreativ, jeg er iværksætter og meget mere!
af Winnie Løkkegaard Kristensen

Winnie, en kreativ ildsjæl

Her på siden starter alle beskrivelser med, at jeg, Winnie, er en kreativ ildsjæl, og det kan vidst godt tåle en uddybelse.
Jeg er kreativ, min hjerne står aldrig stille, hverken ifht. at udvikle, indrette eller med at løse opgaver.

minifabrikken er skabt af kærlighed til design og indretning, og siden jeg var lille har jeg indrettet og dekoreret. Til mine fødselsdage stod nye blomster, rammer og vaser ofte på ønskesedlen, og væggene på mit værelse skiftede farve oftere end gennemsnittet.
Mine forældre sagde aldrig nej, jeg skulle bare selv købe malingen og udføre arbejdet. Så det gjorde jeg.

Med tiden flyttede jeg som andre unge hjemmefra, og lige fra min første ydmyge et værelses lejlighed, var intet overladt til tilfældighederne. Som livet udviklede sig blev boligen skiftet ud, og det samme gjorde møbler og interiør, for det var vigtigt for mig at følge tidens trends.

Men, med tiden fandt jeg ud af, at en ting var trends, noget andet var min personlige stil og de tilhørende arvestykker og andre ting med minder. Det behøvede ikke at være enten eller, det kunne godt være begge dele. I dag skifter jeg sjældnere ud - det sker naturligvis, for kva mit erhverv inspireres jeg også til nye investeringer, men i dag har jeg fundet ro i hvad jeg skal investere mine penge i, for jeg ved hvad der får lov at blive i mit hjem i mange år.

Min personlige stil, er minifabrikkens stil.

Min stil afspejles i alt ved minifabrikken. Materiale- og farvevalg, kombinationer og sidst men ikke mindst de enkle designs. For jeg falder for det enkle, det naturlige, det rå, det rolige ... Og jeg glædes over at I gør det samme, for med disse elementer kan I kombinere det med Jeres personlige stil, Jeres arvestykker, minder og yndlingsfarver...

19 F23440 522 D 41 BA 8 F1 C D84 D25601598 E4759 AC9 20 E4 4470 8 B72 B5 FCBBC80 DD9 1 201 a D3 D7 DC7 C 2 EF8 42 E8 BC21 EA5 DE28 EFC30 Winnie Løkkegaard Kristensen - nyhedsbrev - minifabrikken

En lang og ujævn rejse

Min rejse frem til i dag har været lang, men undervejs har jeg gjort mange lærerige erfaringer, som har været med til at danne mig som menneske, og min personlige stil.

En uddannelse som boligstylist

Et job som Boligstylist ved en stor dansk designkæde, banede vejen frem til den passion og viden jeg i dag har for indretning og styling.
Derudover gav det mig mig mod til at møde mennesker i deres hjem, til at kunne og turde vejlede og inspirere dem. Og ikke mindst gav det mig tillid til mig selv, til at stole på mine evner til at få idéer og se muligheder i indretningen, som nogle kan ha' svært ved.

Blogger og influenser

En uddannelse indenfor grafisk design gav mig værktøjer til at designe og markedsføre de produkter jeg i dag har i mit sortiment, og min tid som blogger og influenser har givet mig indsigt i hvordan de sociale medier fungerer.

9 D1 DD0 A5 1457 4 ABC BCC3 8 ABACFEBD5 DE drikker-kaffe-i-vindue B9030 DE3 21 F4 4 EFF ACFB FA4 D6821648 E 1 201 a 1 E2 A35 AE B3 D5 401 D 9150 870 CD9963 E4 E 1 201 a A5 FF4 D20 14 DA 4 B3 C B40 B 085 DCAA8422 B 1 201 a E6 ED6 D7 A BB8 B 4 BF4 B927 AFD39 A16161 B 1 201 a

Personen bag iværksætteren

Jeg griner og taler meget, jeg er spontan og jeg kan arbejde til jeg segner, men jeg er også meget drømmende og introvert. Når jeg er ude er jeg meget på, og når jeg er hjemme samler jeg energi med bløde trøjer, god kaffe og en bog.

Og så er jeg mor til Klatretøsen, min reflekterende, opmærksomme og kærlige pige.
Hun er som sin mor meget visuel, hun er kreativ og hendes smukke øjne ser når noget i vores hjem ændres, eller når et design fra vores fabrik har fundet vej et sted hvor hun færdes.

Jeg er ligesom dig, meget mere end det man ser på de sociale medier og her på siden.

Kh. Winnie

. . . . . . . . . .

At jeg en dag skulle leve af at designe og indrette, havde jeg aldrig troet skulle blive en realitet. Uden dig og alle dem der finder inspiration i mit kreative univers, var det aldrig blevet til virkelighed. TAK!