Boligen
Filtrer Filtrer
Sorter efter Sorter efter

Babyværelset

Redebyggeri er en vigtig del af det at blive forældre. Det er en hyggelig og personlig proces, hvor drømmen om hvordan vi ønsker at være og bo i vores nye forældrerolle bliver essentiel. I vores kreative univers hjælper vi dig med at skabe en personlig stil, vi hjælper med inspiration til gaveønsker og ikke mindst med indretningen af babyværelse og pusleplads.

Indret babyværelset med søde designs fra minifabrikken

Når en lille ny snart melder sin ankomst, er det meget normalt, at de kommende forældre begynder at indrette et værelse til den lille. På et babyværelse skal der selvfølgelig være de essentielle ting som puslebord, seng og måske et skab til babytøj og legesager, men mange vælger også at dekorere værelset med små figurer og andet interiør, som både kan pynte og underholde baby. Børn er nemlig meget sanselige og har brug for rolige og lyse farver på babyværelset. Pastelfarver, jordfarver og træ er derfor perfekt til de helt små, da de på denne måde bedre kan rumme alle de forskellige indtryk, som de hele tiden får.

Idéer til babyværelset, barsels- eller dåbsgaven

Er du gravid eller på barsel? Eller skal du måske være bedsteforælder eller moster? Uanset hvad så har vi samlet en masse inspiration, så du kan forkæle det lille vidunder, der er på vej.

#Blemås og vores puslepiktogram er næsten obligatorisk ved puslepladsen. Du kan også skrive små, søde tekster med vores bogstaver og curly tekst, så som "Selv de mindste fødder sætter dybe spor", "Drøm sødt" eller noget helt tredje. Hertil er de søde fodspor, dinosaurer, bondegårdsdyr eller sommerfugle også perfekte, og kan også sagtens bruges på et børneværelse, når barnet bliver ældre.

De personlige fødselstavler eller vores personlige højdemåler, er noget som både barn og forældre vil synes er sjovt. Med de små årspile kan barnets udvikling følges år for år, og med en personlig fødselstavle kan man mindes barnets fødselsinformationer. Både fødselstavle og højdemåler kommer i et tidløst og elegant design, som passer smukt ind på ethvert baby- og børneværelse.

Find inspiration til indretning af babyværelse

Hos minifabrikken har vi en mission om at skabe smukt interiør, via tidløse og bæredygtige produkter til kvalitetsbevidste forbrugere, som ikke går på kompromis med stil eller håndværk. Derfor er alle vores produkter designet af kærlighed og naturligvis produceret og pakket på vores egen fabrik i hjertet af Ribe. Det kalder vi designed by love, made with care.

Har du spørgsmål, er du hjertens velkommen til at kontakte os på telefonnr. +45 41 83 25 43 eller sende os en mail til [email protected], hvor vi er klar til at hjælpe dig. Søger du inspiration til indretning af babyværelse, er du også meget velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsbrev eller besøge vores Instagram @minifabrikken og Pinterest @minifabrikkendk. Vi glæder os til at høre fra dig.