Dekoration
Filtrer Filtrer
Sorter efter Sorter efter

Kaffe skilte

Ønsker du at opgradere eller forny dit køkken, kaffebar eller thehjørne, så er minifabrikkens vægdekoration med Den originale kaffekop eller det hjertevarme thekrus måske lige noget for dig. Du kan kombinere de fine kopper med bogstaver eller den smukke curly tekst og skrive kreative ord eller yndlingscitater og dermed skabe et personligt udtryk til din kaffebar.

Skilte til kaffebaren

Ved minifabrikken har vi et stort udvalg af smukke dekorationer til din køkkenvæg, som passer perfekt til kaffebaren eller baristahjørnet. Du finder tidløse kaffefilterholdere, kaffedekorationer og bogstaver, som kan sammensættes, lige som du ønsker. Gå derfor på opdagelse i vores kreative univers, og find inspiration til indretning af dit kaffehjørne - her er det kun fantasien, der sætter grænser.

Historien bag Den originale kaffekop

Den originale kaffekop er titlen på vores ikoniske og tidløse design, som pynter smukt i en hver kaffebar. Den originale kaffekop blev oprindeligt designet til at skabe hygge i Winnies køkken, efter hun havde købt sin nye Nespresso kaffemaskine i 2016. Et behov der blev startskuddet til hjertebarnet minifabrikken og en livslang kærlighed til indretning og boligstyling begyndte sin sløjfe.

Lad dig inspirere af vores kaffe skilte

Her på siden kan du finde inspiration til indretningen af dit kaffehjørne. Der er nemlig mange forskellige måder at indrette sin kaffebar på, og derfor har vi sørget for nogle forskellige kombinationsmuligheder, så du kan finde de designs og de sammensætninger, som passer perfekt hjemme hos dig.

Vi har både dekorative kaffekopper og thekrus i træ, æstetiske akryl kupler til dine kaffekapsler, pile som kan vise vej, kaffe bogstaver, smukke kaffetavler med opskrifter på kaffe og meget mere. Derudover kan du med vores fine bogstaver i træ og vores kreative curly skrift også slippe fantasien fri og gøre en personlig tekst til et kreativt kaffebar-skilt.

Indretningsmulighederne er derfor mange, om end du har lidt eller meget plads i dit køkken, og hvad end du har af ønsker til din kaffebar.

Skab et hyggeligt kaffehjørne med designs fra minifabrikken

Vi hos minifabrikken er stolte af de dansk designede og producerede produkter, vi kan tilbyde, og vi er meget beæret, når du vælger vores håndværk til din indretning. Alle vores produkter er designet af kærlighed og naturligvis produceret og pakket til dig med omtanke.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefonnr. +45 41 83 25 43 eller sende os en mail til [email protected], hvor vi er klar til at hjælpe og vejlede dig. Søger du inspiration i vores univers, er du også meget velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsbrev eller besøge vores Instagram @minifabrikken og Pinterest @minifabrikkendk. Vi glæder os til at høre fra dig.