Boligen
Filtrer Filtrer
Sorter efter Sorter efter

Køkken

Et hyggeligt køkken er familiens samlingssted, og det skal udover at være funktionelt Et hyggeligt køkken er ofte familiens samlingssted, og udover at være funktionelt, skal køkkenet selvfølgelig også være et rart sted at være. Med vægdekorationer fra minifabrikken kan du med små midler skabe en hyggelig stemning og give dit køkken lidt personlighed, uden at det går udover pladsen. Lad derfor vores vægdekorationer skabe den stemning i dit køkken, du drømmer om. også være et rart sted at være. Med vægdekorationer fra minifabrikken kan du med små midler skabe hygge og personlighed i dit køkken, uden at reducere pladsen.

Indret dit køkken med elegante designs

Ønsker du at forny dit køkken med nyt interiør? Leder du efter lidt ekstra dekorationer i køkkenets kaffehjørne, ved køkkenøen eller på køkkenets bare vægge? Den Originale Kaffekop fra minifabrikken klæder enhver kaffebar på smukkeste vis og med den fine kokkehue og vores bogstaver i træ eller akryl, kan du sætte et personligt præg på dit køkken gennem din indretning. Det kan være, at hjemmets køkkenchef fortjener at få en hyldest på væggen, eller at hjemmebaristaen ønsker lidt ekstra dekoration i sit arbejdshjørne? Uanset hvordan du ønsker at indrette dit køkken, så har vi et stort sortiment af smukke vægdekorationer, og helt sikkert også noget, som passer hjemme hos dig.

Lad dig inspirere af minifabrikken

Ved minifabrikken finder du et stort udvalg af dekorationer til din køkkenvæg, uanset om du drømmer om din personlige kaffebar eller er familiens chefkok. Du kan også kombinere dine køkkendekorationer med vores bogstaver i træ eller akryl og på denne måde skrive en kreativ tekst eller et yndlingscitat, som kan invitere til mange skønne samtaler og underholdning for både store og små. Gå derfor på opdagelse i vores kreative univers, og lad vores vægdekorationer skabe den stil, du drømmer om i dit køkken, hvor kun fantasien sætter grænser.

Find inspiration til indretning af køkken

Vi hos minifabrikken er stolte af de dansk designede og producerede produkter, vi kan tilbyde, og vi er meget beæret, når du vælger vores håndværk til din indretning i dit køkken. Alle vores produkter er designet af kærlighed og naturligvis produceret og pakket til dig med omtanke.


Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefonnr. +45 41 83 25 43 eller sende os en mail til [email protected], hvor vi er klar til at hjælpe og vejlede dig. Søger du inspiration til din køkkenindretning, er du også meget velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsbrev eller besøge vores Instagram @minifabrikken og Pinterest @minifabrikkendk. Vi glæder os til at høre fra dig.