129,95 kr.

Elegant rundt knage fra minifabrikken

De elegante runde og enkle knager er i minifabrikkens ånd designet således at træets skønhed er fremtrædende. Vælg mellem materialerne Valnød, lys eg eller sort, og ophæng i messing, sort eller sølv. Knagen er bla. et perfekt match til vores elegante vægur.

Knager til køkken eller knager til entre. Med den elegante runde knage kan du skabe en smuk knagerække til køkken eller bruge dem som en dekorativ knagerække til entreen. Med de unikke knager designet af minifabrikken, får du både vægdekoration og opbevaring i én løsning.

Find knagen forklædt som Den originale kaffekop, som Kokkehue, Monstera blad og mange flere. Skab en rød tråd i indretningen, og kombinér vægdekorationer, bogstaver og tekster med knagen, og skab din personlige indretning. Find inspiration i minifabrikken universet og skab din personlige stil, hvad end du er til den varme Valnød, Nordisk Lys eg eller Sort silkemat akryl, så har vi løsningen.

Det skal være nemt at holde rent og opryddet, og det skal være praktisk indrettet ifht. de mange praktiske gøremål vi dagligt har. Samtidig ønsker vi, at det har en lang levetid, da det er en stor investering af skifte sit køkken ud.

Kombiner på tværs af funktioner

Med borddekorationer eller vægdekorationer fra minifabrikken, kan du med små midler skabe hygge og personlighed i dit køkken, uden at reducere pladsen.

Slip kreativiteten løs og kombiner knagerne med de øvrige Monstera blade. Brug dem som dækkeservietter, bordskånere eller glasbrikker, som fad til stearlinlys eller som vægdekorationer i selskab med knagen.

Vi vil elske, hvis du vil dele dine billeder med os på instagram eller facebook, det er så inspirerende!

Specifikationer

Design
Design by minifabrikken
Produktion
Produceret på egen fabrik i hjertet af Ribe.
Ophængning
Knage medfølger
Størrelse
Small: 50x5x50mm
Medium: 70x5x70mm
Large: 100x5x100mm
Sæt á 2 stk. small: 50x5x50mm
Sæt á 2 stk. medium: 70x5x70mm
Sæt á 2 stk. large: 100x5x100mm
Sæt á 3 stk.: 100x5x100mm

Knagen matcher flere af vores designs, her er et lille udvalg

Andre kiggede også på