Gaveidéer
Filtrer Filtrer
Sorter efter Sorter efter

Dåbsgaver

Når et barn kommer til verden, betyder det ofte at familie og venner kan se frem til at skulle samles til barnedåb eller navngivningsfest for at fejre navnet på en lille, ny verdensborger. Hos minifabrikken har du rig mulighed for at finde inspiration til dåbsgave, om end du er forældre, og skal skrive en ønskeseddel, eller er gæst og ønsker at finde en personlig og unik gave til festens midtpunkt.

Tidløse og kreative gaver til barnedåb og navngivningsfest

En barnedåb eller navngivningsfest er noget særligt, hvorfor mange også ønsker at give en særlig gave. En gave, som barnet kan have i mange år, og som kan minde om den store dag.

Vores curly tekst i træ og akryl er en oplagt gaveidé, hvis du ønsker at give en personlig og unik gave i form af et navneskilt til den lille. Søger du i stedet en gave, der indbyder til læring og leg, har vi hos minifabrikken også talrækker og bogstaver, så barnet kan øve både tal og alfabetet, når det bliver større.

Minderige og funktionelle dåbsgaver

En gave som vil følge barnet gennem hele barndommen, er en højdemåler i træ og sort akryl fra minifabrikken. Den er smuk og dekorativ og gør det muligt at følge barnets udvikling år for år med de fine årspile. En sjov gave, som både barn og forældre vil synes, er spændende at følge med i.

Lastbilsdekorationshylder fra minifabrikken er også et hit blandt de små. Allerede i en tidlig alder begynder mange børn nemlig at interessere sig for lastbiler og andre køretøjer, og vores lastbil dekoration er en helt unik løsning, som både børn og voksne vil elske.

Derudover har vi også søde og personlige, hjerteformede fødselstavler, der vil minde forældrene om barnets fødselsinformationer, og som også vil være sjovt for barnet, når det vokser op. En smuk dekoration til et hvert børneværelse og en personlig gave, som både barn og forældre vil huske.

Find unikke designs hos minifabirkken

Hos minifabrikken er vi stolte af de produkter, vi kan tilbyde som er af dansk design og dansk produceret, og vi er meget beæret, når du vælger vores håndværk til dig selv eller en, du holder af. Alle vores produkter er designet af kærlighed og naturligvis produceret og pakket med omtanke.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os på telefonnr. +45 41 83 25 43 eller sende os en mail til [email protected], hvor vi er klar til at vejlede og hjælpe dig. Søger du yderligere inspiration til gaveidéer og indretning, er du også meget velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsbrev eller besøge vores Instagram @minifabrikken og Pinterest @minifabrikkendk. Vi glæder os til at høre fra dig.