Dekoration
Filtrer Filtrer
Sorter efter Sorter efter

Landkort

Året 2020 lærte os at sætte pris på små og store oplevelser. Udenlandsrejser var ikke længere en mulighed, og rejsefeberen blev derfor stødt stigende. Men det fik os også til at udforske vores smukke, lille land, Danmark, og gav en fornyet passion for det enkle liv med nærhed og fantasifulde oplevelser. Oplevelser, som nu også kan blive en del af din indretning på en helt unik måde.

At rejse er at leve

Med vores verdenskort i træ kan du planlægge og markere dine fremtidige rejser med de små stjerner. Du kan markere hvor rejsen går hen, og hvilke destinationer du allerede har oplevet, og på den måde indbyde til hyggelige samtaler og nærvær ved at samles om glæden ved at rejse. På Danmarkskortet kan du markere de destinationer, I har besøgt, eller der hvor savnede familie og venner bor, og på den måde skabe overblik og inddrage læring om geografi til indretningen.

Vores elegante Danmarks- og verdenskort er for mange derfor et symbol på frihed og rejseglæde, og med små stjerner, tekster og citater, kan du sætte dit eget personlige præg på kortet.

Ansvarlig indretning med landkort i træ

Til vores land- og verdenskort i træ, bruger vi anerkendte leverandører og håndplukker alle materialer, så vi altid kan garantere en høj kvalitet og et ensartet udtryk i alle designs.

Vores finérplader er FSC-certificerede og er sammensat af træ fra bæredygtigt skovbrug, hvor der ikke fældes mere træ end det naturen selv kan nå at reproducere. Foruden det, så bliver der værnet om dyre- og planteliv i skoven, samt at løn- og arbejdsforholdene er i orden for de mennesker, der arbejder der.

Unikke landkort hos minifabrikken

Ved minifabrikken har vi en uformel tilgang til kvalitetsbevidst interiør, og vi mener dybt i hjertet at design og god kvalitet skal være forbeholdt alle. Vi har egen produktion fra fabrikken i Ribe, og udover et fokus på høj kvalitet, er vi også bevidste om at føre en ansvarlig forretning, for det mener vi at både vi og vores miljø fortjener.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefonnr. +45 41 83 25 43 eller sende os en mail til [email protected], hvor vi er klar til at vejlede og hjælpe. Søger du inspiration til din indretning, er du også meget velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsbrev eller besøge vores Instagram @minifabrikken og Pinterest @minifabrikkendk. Vi glæder os til at høre fra dig.