Gaveidéer
Filtrer Filtrer
Sorter efter Sorter efter

Gavekort

Forkæl en du holder af, med et gavekort fra minifabrikken. Med et gavekort kan din gavemodtager vælge lige præcis det, de ønsker sig, som passer ind i deres indretning. Vi har mange unikke og tidløse design, og helt sikkert også noget, som din gavemodtager vil synes om.

Giv et gavekort til en, du holder af

Der kan være mange anledninger til, at man vil forkæle en, man holder af. Ved du ikke, hvad du skal give, er et gavekort altid en god idé. For med et gavekort kan din gavemodtagere vælge lige præcis det, som de har lyst til fra vores univers. Det kan være vores smukke og kreative figurer, dekorationer, bogstaver og tekst i træ og akryl, opbevaringsløsninger eller noget helt andet. Med et gavekort fra minifabrikken er der nemlig et hav af forskellige muligheder.

Har du et spørgsmål til gavekort?

Har du spørgsmål, er du hjertelig velkommen til at kontakte os på telefonnr. +45 41 83 25 43 eller sende os en mail til [email protected], hvor vi er klar til at hjælpe og vejlede. Søger du yderligere inspiration til gaveidéer, er du også meget velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsbrev eller besøge vores Instagram @minifabrikken og Pinterest @minifabrikkendk. Vi glæder os til at høre fra dig.