Boligen
Filtrer Filtrer
Sorter efter Sorter efter

Stue

Når livet går stærkt og det forventes, at vi er effektive og organiserede, er det rart at have et rum, hvor vi kan koble fra og slappe af i. Stuen er perfekt til dette, da det er et rum, der danner rammerne for afslapning, nærvær og ikke mindst hygge med dem, vi har kær. Stuen skal derfor være indbydende, hyggelig og personlig, og gerne fortælle en historie om, hvem vi er som familie og mennesker.

Stuen er et sted for ro og velvære

Stuen skal være indbydende, hyggelig og personlig, den skal gerne fortælle en historie om, hvem vi er som familie og mennesker, og ikke mindst være et sted, hvor vi kan finde ro og harmoni. Alt sammen en ramme, du kan skabe gennem din indretning i stuen. For stuen er faktisk ét af de rum i hjemmet med flest indretningsmuligheder, hvor det næsten kun er fantasien, der sætter grænser. Udforsk derfor vores univers, og forelsk dig i vores tidløse og bæredygtige designs, som hverken går på kompromis med stil eller håndværk.

Ideer til boligindretning til stue

Ønsker du at give dit hjerterum et personligt præg, så finder du hos minifabrikken et væld af personlig indretning til stuen. Vores elegante vægur i træ eller akryl med smukke messing detaljer, det tidløse Danmarks- eller verdenskort, som kan være indledningen til mange sjove røverhistorier eller de smukke bogstaver i træ eller akryl til at pryde stuens vægge med personlige navne, ord og citater. Og får du kaffetørstige gæster på besøg, er vores fine monstera blade perfekte som bordskåner på dit sofabord. Med dekorationer fra minifabrikken finder du derfor den helt rigtige kombination af hygge og enkelthed gennem tidløse designs i elegante og naturlige materialer.

Find inspiration til indretning af stue hos minifabrikken

Hos minifabrikken er vi stolte af de dansk designede og producerede produkter, vi kan tilbyde, og vi er meget beæret, når du vælger vores håndværk i din indretning. Alle vores produkter er designet af kærlighed og produceret og pakket med omtanke. Det er, hvad vi kalder designed by love, made with care.

Har du spørgsmål eller brug for vejledning, er du meget velkommen til at kontakte os på telefonnr. +45 41 83 25 43 eller sende os en mail til [email protected], hvor vi er klar til at hjælpe dig. Søger du inspiration til stueindretning i vores univers, er du også meget velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsbrev eller besøge vores Instagram @minifabrikken og Pinterest @minifabrikkendk.