Boligen
Filtrer Filtrer
Sorter efter Sorter efter

Badeværelse

Badeværelset er det rum, hvor du både starter og slutter din dag, og det er derfor vigtigt at skabe en god og hjemlig atmosfære i rummet, så dagen begyndes og afsluttes med god energi. Udforsk derfor vores kreative univers, og forelsk dig i vores tidløse og enkle designs, som kan give dig inspiration til indretning af det badeværelse, som du drømmer om.

Masser af inspiration til badeværelset

Hos mange er et indbydende og hyggeligt badeværelse et stort ønske. Et ønske om, at badeværelset passer i stil med resten af hjemmet, på trods af at det er et helt særligt rum med en helt særlig funktion. Med dekorationer fra minifabrikken og andre badeværelsesprodukter fra vores særligt udvalgte brands kan du skabe en behagelig badeværelsesindretning, som oser af din personlige stil. Det er nemlig de små detaljer, som skaber den hjemlige følelse – også på dit badeværelse.

Skab et smukt badeværelse med tidsløse designs

Med vores tidløse og elegante dekorationer kan du skabe en personlig stemning på dit badeværelse. Vores toiletpiktogrammer i træ eller akryl pynter så fint på enhver badeværelsesdør og er samtidig den perfekte vejviser for dine gæster, så de altid kan finde toilette. Du finder også søde badekarspiktogrammer til badeafdelingen og puslepiktogrammer til puslehjørnet.

På badeværelsesvæggene kan du med vores bogstaver, tal og curly tekst skrive søde tekster, rim og yndlingscitater, som kan gøre dig og dine gæster i godt humør. Og leder du efter design med funktion, har vi også de fineste knager som blomster, sommerfugle, monstera blade og fugle, som du kan hænge både bade- og gæstehåndklæder på. I vores kreative univers er det derfor kun fantasien, der sætter grænser for din badeværelsesindretning.

Find inspiration til indretning af badeværelse hos minifabrikken

Vores mission hos minifabrikken er at skabe smukt interiør, via tidløse og bæredygtige produkter uden at gå på kompromis med stil eller håndværk. Derfor er alle vores produkter designet af kærlighed og produceret og pakket med omtanke på vores egen fabrik i hjertet af Ribe. Det kalder vi designed by love, made with care.

Har du spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os på telefonnr. +45 41 83 25 43 eller sende os en mail til [email protected], hvor vi er klar til at vejlede og hjælpe. Søger du badeværelses inspiration, er du også meget velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsbrev eller besøge vores Instagram @minifabrikken og Pinterest @minifabrikkendk. Vi glæder os til at høre fra dig.