Dekoration
Filtrer Filtrer
Sorter efter Sorter efter

Bogstaver i træ og akryl

Ord, navne, tekster og rim er som magi på dine vægge. Vores bogstaver i træ er skabt med en filosofi om, at hjemmets mange værelser skal være inspirerende og ikke mindst, indbyde til kreativitet. Lad derfor bogstaverne skabe den stemning, du drømmer om, hvor kun fantasien sætter grænser.

Bogstaver i træ eller akryl

Du finder vores smukke bogstaver i to træsorter i FSC-certificeret finér, herunder valnød og lys eg. Derudover så finder du også vores bogstaver i 100% regenereret sort, silkemat akryl, hvorfor vi er sikre på, at der også er en variant, der passer til dig og dit hjem. Og har du svært ved at vælge? Så kan du selvfølgelig også mixe bogstaverne, da de tre varianter går smukt hånd i hånd.

Alle vores bogstavsvarianter er fra anerkendte leverandører, hvor vi selv håndplukker materialerne, så vi altid kan garantere en høj kvalitet og et ensartet udtryk i alle designs. Vores bogstaver er derfor designed by love, made with care.

Tidløse og enkle træbogstaver

Vores udvalg af bogstaver i træ og akryl spænder fra A-Å, og du har derfor mulighed for at skabe en personlig og unik indretning i din bolig. Om end du leder efter bogstaver til dør eller bogstaver til væg, bogstaver til børneværelset, stuen eller køkkenet – så passer vores bogstaver med deres tidløse og enkle design til det hele.

Du kan dekorere børneværelset ved at skrive navne og rim eller måske endda hele alfabetet? Vores bogstaver kan både bruges som læring og dekoration og vil ofte også indbyde til kreativitet og leg, men uden at overstimulere. Træbogstavernes tidløse design giver nemlig stadig rig plads til det farvestrålende legetøj, som også er at finde på børneværelset.

Leder du i stedet efter lidt ekstra dekoration til køkkenet, så kan vores bogstaver også være behjælpelige her. Det kan være, du vil pynte lidt på kaffebaren eller over forklædet og viskestykkerne. Du kan også dekorere med træbogstaver i entréen, hvor de med garanti vil tage godt imod dine gæster, eller i læsehjørnet i stuen, hvor der er plads til ro og fordybelse.

Indret dit hjem med smukke designs fra minifabrikken

Ved minifabrikken er vi stolte af de dansk designede og producerede produkter, vi kan tilbyde, og vi er meget beæret, når du vælger vores håndværk til din indretning. Alle vores produkter er designet af kærlighed og naturligvis produceret og pakket til dig med omtanke.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefonnr. +45 41 83 25 43 eller sende os en mail til [email protected], hvor vi er klar til at hjælpe og vejlede dig. Søger du inspiration i vores univers, er du også meget velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsbrev eller besøge vores Instagram @minifabrikken. Vi glæder os til at høre fra dig.