Boligen
Filtrer Filtrer
Sorter efter Sorter efter

Soveværelse

Vi tilbringer omkring en tredjedel af vores liv i soveværelset. Det er lang tid, og derfor også vigtigt, at soveværelset er et rart sted at være, når det er sådan en tidsrøver. Udforsk vores kreative univers, og lad os hjælpe dig med at indrette dit soveværelse, så det bliver det harmoniske og energiskabende rum, som du går og drømmer om.

Skab et harmonisk og energiskabende soveværelse.

Vi kan alle have brug for et sted, hvor vi kan finde ro og harmoni for at undgå et følelsesmæssigt kaos i en ellers travl hverdag. Soveværelset er det oplagte sted at søge hen og det er derfor også vigtigt, at det er indbydende, hyggeligt og personligt. Du skal nemlig kunne finde sjælefred og føle tryghed, når du skal ind i søvnen, og de ydre rammer er derfor meget vigtige.

Hos minifabrikken finder du en naturlig kærlighed til design og indretning, en fascination af naturens ro, skønhed og enkelhed i en smuk symbiose. Vi kombinerer hygge med enkelhed gennem tidløse designs i elegante og naturlige materialer. Og netop derfor gør vores smukke designs og dekorationer sig også godt i et soveværelse, da de med deres rolige og enkle udtryk kan skabe den harmoni og æstetik, du søger.

Indret dit soveværelse med tidløse og elegante designs

Vi har et stort udvalg af smukke og tidløse designs, som du kan bruge til indretningen af dit soveværelse. Vi har fine vægdekorationer i træ og akryl som fugle, monstera blade, Danmarks- og verdenskort, bogstaver, tal og tekst, som vil pynte smukt over sengen, på soveværelsesvæggene eller i loftet. Og leder du også efter design med funktion, har vi også fine knager i form af sommerfugle, blomster og fugle i træ eller akryl, som du kan hænge tøj, tasker og smykker på.

Find inspiration til indretning af soveværelse

Minifabrikken blev grundlagt i 2016 med en drøm om at skabe original og bæredygtigt interiør, der holder i mange år. I dag er vi vokset til et anerkendt brand med en mission om at skabe smukt interiør, via tidløse og bæredygtige produkter til kvalitetsbevidste forbrugere, som ikke går på kompromis med stil eller håndværk. Derfor er alle vores produkter designet af kærlighed og produceret og pakket på vores egen fabrik i hjertet af Ribe. Det kalder vi designed by love, made with care.

Har du spørgsmål, er du hjertens velkommen til at kontakte os på telefonnr. +45 41 83 25 43 eller sende os en mail til [email protected], hvor vi er klar til at hjælpe dig. Søger du inspiration til soveværelsesindretning, er du også meget velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsbrev eller besøge vores Instagram @minifabrikken og Pinterest @minifabrikkendk. Vi glæder os til at høre fra dig.