Boligen
Filtrer Filtrer
Sorter efter Sorter efter

Julepynt

Årstiden hvor nye dekorationer for en stund pryder i hjemmet. Julepynten skaber den hyggeligste atmosfærer uanset om den er traditionelt eller moderne.

Ingen jul uden julepynt

Julen er en tid, hvor boligen kan pyntes ekstra op. I december måned er juledekorationer, juleborde og ophæng til vinduet en rigtig god måde at sætte rammen for de hyggelige stunder i hjemmet. Kreativititen kan frit udfolde sig, når der skal pyntes op til jul. Find et bredt udvalg af julepynt her.

Find smuk og tidløs julepynt hos minifabrikken

Vores mission hos minifabrikken er at skabe smukt interiør, via tidløse og bæredygtige produkter til kvalitetsbevidste forbrugere, som ikke går på kompromis med stil eller håndværk. Derfor er alle vores produkter designet af kærlighed og produceret og pakket på vores egen fabrik i hjertet af Ribe. Det kalder vi designed by love, made with care.

Har du spørgsmål, er du hjertens velkommen til at kontakte os på telefonnr. +45 41 83 25 43 eller sende os en mail til [email protected], hvor vi er klar til at vejlede og hjælpe. Søger du inspiration til julepynt, er du også meget velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsbrev eller besøge vores Instagram @minifabrikken og Pinterest @minifabrikkendk. Vi glæder os til at høre fra dig.