Om minifabrikken

Minifabrikken en lille dansk designvirksomhed, der er drevet af Winnie, en kreativ ildsjæl, med rod i den jyske muld, hvor hun driver virksomheden fra Ribe.
af Winnie Løkkegaard Kristensen

Dansk design - Designet og produceret i hjertet af Ribe.

Minifabrikken er et kreativt univers af Originalt og tidløst interiør til boligen, der kan skabe personlighed og hygge i hjemmet. Vi er særligt kendt for vores kaffebar dekorationer, men også vores Danmarks- og Verdenskort, bogstaver, vægure, piktogrammer m.fl. findes i flere og flere danske hjem.

Vores tilgang til at fremhæve det enkle og naturlige i designet, gør at vores designs kan passe ind i enhver bolig.

Ved minifabrikken går vi op i kvalitet og håndværk. Vi designer og producerer selv vores produkter, vi håndplukker vores materialer og bruger kun anerkendte leverandører.

I 2021 har vi udskiftet vores materialer og emballage - det har samme høje kvalitet og elegante udtryk, og man vil med det blotte øje ikke kunne se forskel. Det er stadig minifabrikken som du kender det, men det er nu en del af et koncept der uden at kunne kalde os en bæredygtig virksomhed, har fokus på at have omtanke for miljøet hvor det er os muligt. Det er vi stolte af!

designer-minifabrikken-de-originale-kaffekop-hjemmekontor

Kvinden bag minifabrikken

Winnie er Founder og designer ved minifabrikken, og har med sin baggrund indenfor Grafisk design og boligstyling, øje for tidens tendenser. Hun har til stadighed, fokus på at skabe produkter med lang levetid, via materialevalg og skabelsen af tidløst design.

Designed by love, made with care.

Med kærligheden til design og indretning, en fascination af naturens ro, skønhed og enkelhed, i en smuk symbiose, står hun bag alle minifabrikkens designs, hvor hun kombinerer hygge med enkelhed, gennem enkle designs i elegante og naturlige materialer.

bosslady-minifabrikken
Winnie, Founder og designer ved minifabrikken.

Est. 2016

Minifabrikken blev grundlagt i 2016. En spontan og kreativ idé der opstod under barsel med datteren, blev grundlaget for den tendens det i dag er at dekorere kaffehjørner landet over, og startskuddet til et liv som selvstændig.

Den originale kaffekop blev til, og blev med sin naturlige glød fra træet, en kontrast til de minimalistiske rammer der rummede boligen, og minifabrikken var en naturlig udvikling der hurtigt tog fart.

Med drømmen om at skabe original og tidløst interiør der holder i mange år, er virksomheden i dag vokset til et anerkendt brand, med en mission om at skabe smukt interiør, via tidløse og originale produkter til kvalitetsbevidste forbrugere, som ikke går på kompromis med stil eller håndværk.

I dag er virksomheden vokset til et anerkendt brand, med en mission om at skabe smukt interiør, via tidløse og originale produkter til kvalitetsbevidste forbrugere, som ikke går på kompromis med stil eller håndværk.

Resultatet af en spontan og kreativ idé

Udover at være Founder af minifabrikken er Winnie og Mor med stort M.

Mens der under barsel med datteren blev brugt mange timer derhjemme og drukket mange kopper kaffe, opstod idéen til at indrette en personlig kaffebar.

Den Originale kaffekop blev til, og blev med sin naturlige glød fra træet, en kontrast til de minimalistiske rammer der rummede boligen, og minifabrikken var en naturlig udvikling som opstod som en spontan og kreativ idé.

mor-og-datter-minifabrikken-ribe mor-og-datter-minifabrikken-ribe

En vigtig mission

Vores mission er, at skabe smukt interiør til kvalitetsbevidste forbrugere, ved på egen fabrik, at skabe tidløst og kvalitetsbevidst interiør, med omtanke for både pris og miljø. Vi mener at smukt design og høj kvalitet skal være forbeholdt alle.

Med missionen for øje, har vi skabt et koncept der leverer tidløst interiør i høj kvalitet, altid til faste fornuftige priser.

We don’t do sales, we do Value!
minifabrikken-egen-produktion-laserskærer reol-webshoplager minifabrikken-egen-produktion-laserskærer træplader-finér minifabrikken-egen-produktion-laserskærer-kaffekop

Kvalitet & håndværk

Vi designer og producerer vores produkter på egen fabrik i vores hjemby, Ribe. På den måde sikrer vi ordentligt håndværk og høj kvalitet, så vi altid kan garantere et 1. klasses produkt.

Vi tager ansvar

Bæredygtigt design

Vi bruger anerkendte leverandører og håndplukker alle materialer. Vi bruger vi FSC-certificeret finér og stiler mod i slutningen af 2021 kun at anvende 100% genanvendt akryl til vores produkter. Du kan derfor indrette din bolig med god samvittighed når du handler ved minifabrikken.

Pakker med omtanke

Vores passion er at dyrke original og tidløst interiør, som får dig til at føle dig godt tilpas i dit hjem. Vi håber, at du elsker vores grundsyn og vores stil lige så meget som vi gør det.

Vi pakker din ordre med omtanke – både for din og miljøets skyld.
Med det mener vi, at vi tager os god tid når vi pakker din ordre, Vi vedlægger en lille ting og en personlig hilsen skrevet på genbrugspapir, og kærer om dig som kunde.

I det omfang det er muligt, pakker vi altid din ordre med omtanke for miljøet i genbrugs emballage.

Tak til Karina Bak Photo for de mange flotte portrætbilleder m.fl., som anvendes på sitet.