Dekoration
Filtrer Filtrer
Sorter efter Sorter efter

Træfigurer

Vi har et bredt sortiment af tidløst og kvalitetsbevidst interiør til store og små, til børneværelse og stue, til køkken, badeværelse og entre. Gå derfor på opdagelse i vores kreative univers, og slip fantasien løs - så er du godt på vej mod en personlig og unik indretning. 

Træfigurer til pynt og festlige anledninger

Ved minifabrikken finder du et smukt udvalg af træfigurer, som pynter smukt i et hvert hjem. Du finder vores figurer i valnøddetræ eller lyst egetræ i FSC-certificeret finér – og nogle af figurerne, findes også i den smukke og 100% regenererede sorte, silkematte akryl.

Vores Ribe figur, der illustrerer Ribe by – Danmarks ældste by – er designet af Winnie, der med kærligheden til design og indretning og en fascination af den gamle bys skønhed, har kombineret historie med det innovative danske design. En smuk og unik figur, som uden tvivl vil give dit hjem et personligt præg, om end den skal pynte i din stue, køkken eller et helt tredje sted.

Til fødselsdage og andre festlige anledninger er garderen med flag fra minifabrikken, den oplagte kompagnon til fødselsdagsbordet, når der skal fejres jubilæum eller noget helt andet. Garderen fås også uden flag og kan derfor også sagtens stå fremme, uanset anledning.

Eventyrlige og kreative træfigurer

Af den mere eventyrlige karakter har vi også feer, sommerfugle, hjerter, blomster, enhjørninger, dinosaurer og andre trædyr, lastbiler, traktorer og meget mere. Alle i et enkelt og tidløst design, der indbyder til kreativitet og leg, og samtidig skaber plads til alt det farverige legetøj, som ofte også er at finde på et børneværelse.

Personlig indretning med træfigurer fra minifabrikken

Ved minifabrikken er alle vores produkter designet af kærlighed og produceret og pakket på egen fabrik i hjertet af Ribe.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefonnr. +45 41 83 25 43 eller sende os en mail til [email protected], hvor vi er klar til at vejlede og hjælpe dig. Søger du inspiration i vores univers, er du også meget velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsbrev eller besøge vores Instagram @minifabrikken og Pinterest @minifabrikkendk. Vi glæder os til at høre fra dig.