Gaveidéer
Filtrer Filtrer
Sorter efter Sorter efter

Babyshower

Et babyshower er en måde, hvorpå man kan fejre, at der er en lille ny på vej. Her kan du give de kommende forældre en personlig og unik gave til den lille, der snart melder sin ankomst. Udforsk derfor vores univers og lad dig inspirere af vores produkter, der alle er produceret og designet med omhu og kærlighed.

Find personlige gaver til babyshower

Søger du en gave til det kommende barn, så finder du hos minifabrikken mange kreative figurer, knager og opbevaringsløsninger i rolige og jordnære farver, som er perfekte til små børn og deres sanser. Alle vores produkter er nemlig skabt i et tidløst og elegant design og med en filosofi om, at de smås værelser skal være inspirerende og invitere til kreativitet og leg.

Du finder også søde og personlige, hjerteformede fødselstavler, der vil minde de nybagte forældre om barnets fødselsinformationer, og som også vil være sjovt for barnet, når det vokser op. En smuk dekoration til et hvert børneværelse og en skøn og unik gave, som forældrene vil huske.

Tidløse og kreative gaveidéer til babyværelset

Med vores bogstaver, tal og citater i valnøddetræ, lyst egetræ og akryl, kan der skabes en hyggelig og kreativ stemning, hvor kun fantasien sætter grænser. Eller hvad med en fin traktor, dinosaur eller sommerfugl i træ? Alt sammen perfekt til at stimulere den lille på babyværelset og ved puslepladsen.

Leder du i stedet efter design med funktion? Så er de elegante knager fra minifabrikken, måske lige dét, du leder efter. De er nemlig skabt til at være kreative vægdekoration og opbevaring i én og samme løsning, og du finder både knager med dinosaurer, sommerfugle og bondegårdsdyr, som vil passe godt på de små jakker og frakker.

Skab et minderigt babyshower med smukke designs fra minifabrikken

Vi hos minifabrikken er stolte af de dansk designede og producerede produkter, vi kan tilbyde, og vi er meget beæret, når du vælger vores håndværk til dig selv eller en, du holder af. Alle vores produkter er designet af kærlighed og naturligvis produceret og pakket med omtanke.

Har du spørgsmål, er du hjertens velkommen til at kontakte os på telefonnr. +45 41 83 25 43 eller sende os en mail til [email protected], hvor vi er klar til at vejlede og hjælpe dig. Søger du inspiration i vores univers, er du også meget velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsbrev eller besøge vores Instagram @minifabrikken og Pinterest @minifabrikkendk. Vi glæder os til at høre fra dig.