Gaveidéer
Filtrer Filtrer
Sorter efter Sorter efter

Barselsgave

Kender du en nybagt mor, som fortjener en kærlig tanke? Eller vil du gerne forkæle et par nybagte forældre med en lille overraskelse til deres lille vidunder? Uanset hvad du har på hjertet, så kan du hos minifabrikken finde tidløse og elegante designs, som vil glæde både store og små.

Gaveidéer til en nybagt mor

Vores elegante og tidløse dekorationer i pastel- og jordnære farver er en perfekt gave, når et lille menneske har meldt sin ankomst. Dekorationer fra minifabrikken vil med de rolige og tidløse farver indbyde til kreativitet og leg - uden at overstimulere - og samtidig skabe plads til alt det farvestrålende legetøj, som også hører til på et børneværelse.

Med et nyfødt barn bliver der også brugt meget tid ved puslepladsen. For udover at være stedet hvor der skiftes ble, er det også det oplagte sted at træne og skabe god kontakt til den lille. Det er derfor vigtigt, at det er et rart og hyggeligt sted at være for både barn og forældre. Figurer, bogstaver, citater og tal til puslepladsen er derfor en skøn gaveidé, så bleskift pludselig kan blive en sanselig og sjov oplevelse for den lille.

Gaver der passer til børneværelset

Med vores curly tekst i træ og akryl har du mulighed for at lave et personligt og unikt navneskilt. Du kan også skrive et citat eller rim, som både barn og forældre kan få meget glæde af. Teksten kan du selvfølgelig kombinere med andre bogstaver, tal og figurer, så det tilsammen skaber lige netop den stemning, som du ønsker for den lille familie.

Søger du design med funktion, så er vores fine og elegante knager i træ til den lilles overtøj en oplagt barselsgave til mor og barn. Du finder både bondegårdsdyr, sommerfugle, dinosaurer og fugle, som vil pynte så fint på et hvert børneværelse.

Find barselsgave hos minifabrikken

Hos minifabrikken er vi stolte af de dansk designede og producerede produkter, vi kan tilbyde, og vi er meget beæret, når du vælger vores håndværk. Alle vores produkter er designet af kærlighed og naturligvis produceret og pakket med omtanke. Det er, hvad vi kalder designed by love, made with care.

Har du spørgsmål, er du hjertens velkommen til at kontakte os på telefonnr. +45 41 83 25 43 eller sende os en mail til [email protected], hvor vi er klar til at vejlede og hjælpe dig. Søger du inspiration i vores univers, er du også meget velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsbrev eller besøge vores Instagram @minifabrikken og Pinterest @minifabrikkendk. Vi glæder os til at høre fra dig.