Dekoration
Filtrer Filtrer
Sorter efter Sorter efter

Vægdekorationer

Vores tidløse figurer og dekorationer er som ren magi på dine vægge. Vores vægdekorationer er skabt med en filosofi om, at hvert et rum i hjemmet skal være inspirerende og ikke mindst, indbyde til kreativitet, leg og fordybelse. Lad derfor vægdekorationerne skabe den stemning, du drømmer om i dit hjem, hvor kun fantasien sætter grænser.

Dansk design som pynt til din væg

Ved minifabrikken finder du et smukt udvalg af vægdekorationer, som vil pynte smukt på en hver væg. Du finder vores dekorationer i valnøddetræ eller lyst egetræ i FSC-certificeret finér – og nogle af vægdekorationerne findes også i 100% regenereret sort og hvid, silkemat akryl.

Om end du leder efter vægdekorationer til badeværelset, entréen, køkkenet, stuen, børneværelset eller et helt andet værelse, så har vi et stort sortiment og helt sikkert også noget, som passer ind i dit hjem. Vi har feer, enhjørninger, sommerfugle, lastbiler og dinosaurer til børneværelset, kokkehuer og kaffekopper til køkkenet, Danmarks- og verdenskort til stuen eller kontoret og meget mere. Udforsk derfor vores univers hos minifabrikken, og find din favorit i blandt.

Ansvarlige vægdekorationer til din indretning

Til vores vægdekorationer bruger vi anerkendte leverandører og håndplukker alle materialer, således at vi altid kan garantere en høj kvalitet og et ensartet udtryk i alle vores designs.

Vores finérplader er FSC-certificerede og sammensat af træ fra bæredygtigt skovbrug, hvor der ikke fældes mere træ end det naturen selv kan nå at reproducere. Derudover bliver der værnet om dyre- og planteliv i skoven, samt at løn- og arbejdsforholdene er i orden for de mennesker, der arbejder der.

Unik vægpynt hos minifabrikken

Ved minifabrikken mener vi dybt i hjertet, at god kvalitet og design skal være forbeholdt alle. Vi har egen produktion fra fabrikken i Ribe, og udover et fokus på høj kvalitet, er vi også bevidste om at føre en ansvarlig forretning, for det mener vi, at både vores miljø og vi fortjener.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefonnr. +45 41 83 25 43 eller sende os en mail til [email protected], hvor vi er klar til at vejlede og hjælpe. Søger du inspiration til din indretning, er du også meget velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsbrev eller besøge vores Instagram @minifabrikken og Pinterest @minifabrikkendk. Vi glæder os til at høre fra dig.