Boligen
Filtrer Filtrer
Sorter efter Sorter efter

Børneværelse

Forældre kan bruge mange timer på at samle inspiration til indretning af et børneværelse, så barnet kan få en tryg, lille base, der både inviterer til kreativitet og leg, og som er et rart sted, hvor der kan samles ny energi. Lad derfor vores kreative og søde dekorationer i rolige og lyse farver skabe de rammer du og dit barn drømmer om på børneværelset.

Skab en fantasifuld og rolig base på børneværelse

Børn er meget sanselige og har derfor brug for rolige og lyse farver. Pastelfarver, jordfarver og træ, er derfor perfekt til de helt små, så de bedre kan rumme alle de indtryk, de hele tiden får. Vores dekorationer findes derfor i lyse og naturlige farver og indbyder til kreativitet og leg, men uden at overstimulere. På den måde er der også stadig plads til andet farvestrålende legetøj, som ofte også er at finde på et børneværelse.

I vores kreative univers finder du derfor både pæne og praktiske opbevaringsløsninger, unikke designs, eventyrlige dekorationer som feer, enhjørninger, sommerfugle og havfruer, landbrugsmaskiner, biler og lastbiler, bondegårdsdyr samt farefulde dekorationer som dinosaurer. Slip derfor roligt fantasien løs, kombiner på tværs af sortiment og materialer, og skab en rolig og harmonisk indretning, som stadig vil bringe glæde hos dit barn.

Smarte og funktionelle børneværelsesidéer

Med vores curly tekst i træ og akryl har du mulighed for at lave et personligt og unikt navneskilt. Du kan også skrive et rim eller citat, som både du og dit barn kan få meget glæde af. Teksten kan du selvfølgelig kombinere med andre bogstaver, figurer og tal, så det tilsammen skaber lige netop den stemning, som du og dit barn drømmer om på børneværelset.

Søger du derimod design med funktion, så er vores fine og elegante knager i træ til den lilles overtøj oplagt. Du finder både sommerfugle, bondegårdsdyr, fugle og dinosaurer, som vil pynte fint på væggen, og passe godt på dit barns små jakker og frakker. Derudover er vores højdemåler i træ og sort akryl også både dekorativ og funktionel, da den gør det muligt at følge barnets udvikling år for år med de fine årspile. En sjov og unik ting, som hele familien vil synes er spændende at følge med i.

Find inspiration til børneværelset hos minifabrikken

Hos minifabrikken er vi stolte af de dansk designede og producerede produkter, vi kan tilbyde, og vi er meget beæret, når du vælger vores håndværk, når du skal indrette børneværelse. Alle vores produkter er designet af kærlighed og naturligvis produceret og pakket med omtanke. Det er, hvad vi kalder designed by love, made with care.

Har du spørgsmål, er du hjertens velkommen til at kontakte os på telefonnr. +45 41 83 25 43 eller sende os en mail til [email protected], hvor vi er klar til at hjælpe og vejlede. Søger du inspiration til indretning af børneværelse, er du også meget velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsbrev eller besøge vores Instagram @minifabrikken og Pinterest @minifabrikkendk. Vi glæder os til at høre fra dig.