Boligen
Filtrer Filtrer
Sorter efter Sorter efter

Entré og garderobe

Entréen er det rum, der tager imod dig og dine gæster, når I ankommer til din trygge base. Det er derfor vigtigt, at rummet har god energi, ro og struktur, så du og dine gæster kan få den bedste velkomst. Mange entréer er dog små, og det er derfor et af de sværeste rum at indrette, men bestemt ikke ligegyldigt. Derfor vil vi gerne hjælpe og inspirere dig med vores unikke vægdekorationer og opbevaringsløsninger, som trods deres praktiske funktioner er med til at skabe stil og personlighed i din indretning.

Indret din entré med tidløse vægdekorationer

Ofte er det entréen eller garderoben, der byder dine gæster velkommen i dit hjem, og det er også den, der tager godt imod dig og din familie, når I kommer hjem efter dagens aktiviteter. Det er derfor vigtigt, at det er et rum, der er indbydende og rart at være i - så både du og dine gæster føler jer godt taget imod. Med dekorationer fra minifabrikken kan du skabe en behagelig entréindretning, som er præget af din personlige stil. Det er nemlig de små detaljer, som skaber den hjemlige og hjertevarme følelse. Gå derfor på opdagelse i vores kreative univers, og find den eller de dekorationer, som kan gøre din indretning i entréen personlig.

Personlig indretning til din entré

Med vores bogstaver og curly tekst i træ eller akryl kan du tage imod dine gæster med et ”velkommen hos skilt”. Du kan også kombinere velkomstteksten med familiens navn for at gøre vægdekorationen endnu mere personlig. Og leder du efter design med funktion, har vi også knager med smukke figurer til overtøj og fine kupler i akryl, som er perfekte til opbevaring af nøgler, vanter, huer og lignende. Med designs fra minifabrikken er det derfor kun fantasien, der sætter grænser for indretningen af din entré.

Find inspiration til indretning af stue hos minifabrikken

Ved minifabrikken mener vi dybt i hjertet, at god kvalitet og design skal være forbeholdt alle. Vi har egen produktion fra fabrikken i Ribe, og udover et fokus på høj kvalitet, er vi også bevidste om at føre en ansvarlig forretning. Alle vores produkter er derfor designet af kærlighed og naturligvis produceret og pakket til dig med omtanke.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefonnr. +45 41 83 25 43 eller sende os en mail til [email protected], hvor vi er klar til at hjælpe dig. Søger du inspiration til indretning af entré, er du også meget velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsbrev eller besøge vores Instagram @minifabrikken og Pinterest @minifabrikkendk. Vi glæder os til at høre fra dig.