Filtrer Filtrer
Sorter efter Sorter efter

Vægure

Elegante og tidløse vægure i træ og akryl, til dig der ønsker design ud over det sædvanlige.

Vægure i tidløst design

Søger du et stort vægure i høj kvalitet, har vi skabt et sortiment der vil friste dig. Vi har pakket funktionaliteten ind i et enkelt, lækkert og elegant design. Det flotte Hands er leveret af Westminster eller Karlsson, Europas førende producenter af moderne vægure. Westminster er kendt for klassikere såvel som nyskabende designs udført af nogle af Europas bedste designere.

Søger du et stort vægur i træ, er vores ure i Valnød eller Lys eg din løsning!

Tidens tendens er en enkelt indretning, hvor dekoration gerne må have en funktion. Men med et smukt og tidløst vægur, får du både dekoration, varme og funktion for pengene.

Sammensætningen af vores kvalitetsmaterialer og uret i et messing eller sort, giver det fuldendte design et stilrent udtryk, samtidig med at det tilfører en varme og dynamik i indretningen. Et smukt match til det eksklusive Danmarkskort. samt de elegante knager i flere forskellige og unikke design.

Med dette design har vi netop prøvet at imødekomme efterspørgslen på convenience; enkelt, nemt og bekvemt, samt personliggørelse.

Væguret er, med sine gennemgående organiske former, enkel og yndefuld og passer derfor perfekt ind i enhver moderne og skandinavisk indretning. Derudover er denne enkelhed også med til at gøre monteringen en smal sag. Tillige er væguret et design, der giver dig lov til at udfordre din egen kreativitet. Sammensæt på den måde væguret som på billedet, eller eksperimenter selv med at sætte eller reducere prikkerne. Skab på den måde en unik, funktionel og personlig dekoration, som ikke kan købes alle steder.

Ved køb af et vægur som dette, får du et dansk design, som er produceret på egen fabrik og som lægger vægt på KUN at sælge den bedste kvalitet. Vi hjælper med dig med en unik dekoration, så du kan skabe en tidløs indretning.

Personlighed kan skabe unikke rum.