249,95 kr.

Garder ophæng med vores smukke flag.

Sættet består af 3 gardere, én stående Garder, èn Fanebærer og én Garder med gevær. Brug dem til jul eller fødselsdag, som en del af den daglige indretning ved at hænge dem på en gren, en lysestage eller juletræet og skab den magiske stemning i din bolig. De elegante og enkle ophæng – perfekte til som enhver dekoration, lav f.eks. en smuk guirlande med et mix af vores forskellige ophæng.

Hjertet går igen i flere af vores designs, og er en sød gennemgående detalje på flere af vores designs. Se mere i kategorien Hjerterum.

Elegant ophæng der kan genanvendes år efter år. Kan kombineres med vores øvrige juleophæng og designs.

Ved minifabrikken er vi stolte af vores land Danmark og det er med stolthed vi selv producerer alle vores designs i vores hjemby Ribe. Derfor har vi skabt en serie med designs der rummer “Danskhed” med flotte flag ophæng og flag ranke, og Ripensisk genkendelighed, og detaljer fra vores smukke by, Ribe.

Med små detaljer skaber vi en rød tråd gennem vores designs, således at man kan gå på opdagelse i vores designs og finde detaljer der smelter det sammen til serier. På de elegante gardere, er der på brystet indgraveret et lille hjerte, også kendetegnende for vores logo, der er matchende med vores hjerteophæng, som er en del af vores kollektion af ophæng. Derudover matcher Fanebæreren vores Dannebrogs ophæng og Flag guirlande.

En garder er en del af Den kongelige livgarde, og går under daglig tale som en “Garder”, og er fungerer som kongefamiliens ceremonielle vagtkorps, og er ligeledes en del af den danske hær.

Specifikationer

Design
Design by minifabrikken
Produktion
Produceret på egen fabrik i hjertet af Ribe.
Ophængning
Natursnor medfølger
Anvendelse
Flagranken er en dekoration og må ikke anvendes som legetøj. Anbringes uden for børn rækkevidde
Størrelse
Sæt á 3 stk.: 90x5x34mm
Valnød træ
5 mm. Amerikansk valnød
FSC-Certificeret finér - læs mere under siden materialer
Anvendelse
Det egner sig ikke til udendørs brug.
Lys eg træ
5 mm. Amerikansk lys eg
FSC-Certificeret finér - læs mere under siden materialer
Anvendelse
Det egner sig ikke til udendørs brug.
Sort akryl
5 mm. Sort silkemat akryl
Læs mere under siden materialer
Anvendelse
Akryl er vejrbestandigt, og kan anvendes både indendørs og udendørs.

Skab den røde tråd, ved at kombinere med disse produkter

Andre kiggede også på