Designet og produceret i Danmarks ældste by, Ribe.

Minifabrikken en lille dansk designvirksomhed, der er drevet af mig, Winnie, en kreativ ildsjæl, med rod i den jyske muld, hvor jeg driver virksomheden fra Ribe.
af Winnie Løkkegaard Kristensen

Kvinden bag minifabrikken

Mit navn er Winnie, og jeg er Founder og designer ved minifabrikken.

Med kærligheden til design og indretning, en fascination af naturens ro, skønhed og enkelhed, i en smuk symbiose, står jeg bag alle minifabrikkens designs, hvor jeg kombinerer hygge med enkelhed, gennem enkle designs i elegante og naturlige materialer.

skov Winnie-Designer-minifabrikken træstamme-skov Finer træplader-finér den-originale-kaffekop-træ-minifabrikken

Produceres på egen fabrik i Danmark.

For at sikre den høje kvalitet er det et bevidst valg, at designe og producere alle produkter In-house, og på den måde altid at være en del af den daglige drift, herunder indkøb af råvarer, produktion, kvalitetssikring og ikke mindst kundeservice og håndtering af ordrer.

På den måde er vi ved minifabrikken med til at skabe arbejdspladser i lokalområdet, og alle medarbejdere har kendskab til alle processer lige fra design og frem til kunden modtager ordren.

Et indgående kendskab hos medarbejdere, er vigtigt for at kunne kvalitetssikre og vejlede vores kunder.

minifabrikken-egen-produktion-laserskærer Laserskæring webshop-bæredygtig-emballage minifabrikken-bæredygtig-personlig-hilsen reol-webshoplager bæredygtig-postkort-personlig-hilsen

Stolthed og ære

Ved minifabrikken er vi stolte af det dansk designede og producerede produkt vi kan tilbyde vores kunder, og det er os en ære når du som kunde vælger vores håndværk til din indretning.

Alt er designet af kærlighed og naturligvis produceret og pakket til dig med omtanke.