599,95 kr.

Bring det Naturskønne Danmark ind i dit hjem

Året 2020 lærte os at sætte pris på små og store oplevelser. Udenlandsrejser var ikke længere en mulighed, og rejsefeberen blev derfor stødt stigende. Men det fik og også til at udforske vores smukke lille land, Danmark, og gav en fornyet passion for det enkle liv med nærhed og fantasifulde oplevelser. Slow living fik en helt ny betydning.

Montering

Danmarkskortet er nemt at montere - det leveres udskåret i pladen, således at du blot skal montere klæb på bagsiden at kortet, holde hele pladen op mod væggen, hvorefter du kan trække det overskyende plade af væggen og dit Danmarkskort hænger nu korrekt placeret på væggen.

Kvalitetsbevidst interiør

Ved minifabrikken har vi en uformel tilgang til kvalitetsbevidst interiør, og vi mener dybt i hjertet at design og god kvalitet skal være forbeholdt alle. Vi har egen produktion fra fabrikken i Ribe, og udover et fokus på høj kvalitet, er vi også bevidste om at føre en ansvarlig forretning, og vælge FSC-certificeret Finér og 100% regeneret akryl. Læs mere herom under materialer

På Danmarkskortet kan du markere de destinationer I har besøgt eller der hvor savnede familie og venner bor, og på den måde skabe overblik og inddrage læring om Geografi til indretningen.

Vores elegante Danmarks- og verdenskort er for mange symbol på frihed og rejseglæde, og med små stjerner, tekster og citater, kan man personliggøre symbolikken for den store vægdekoration.

En vægdekoration i træ eller akryl er et smukt og unikt alternativ til plakater eller wallsticker. Det er tidsløst, eksklusivt og levende at se på, og bringer hygge til indretningen.

Specifikationer

Design
Design by minifabrikken.
Produktion
Produceret på egen fabrik i hjertet af Ribe.
Montering
Danmarkskortet er skåret ud 1:1 så det overskydende plade fungerer som skabelon.
Ophængning
Der medfølger 3M VHB Dobbeltklæb til ophængning. En temperatur-, vejrbestandig og stærk klæb.
Klæbeevne
minifabrikken kan ikke stilles til ansvar for klæbeevne, nedfaldne produkter eller skader på tapet o.lign.
Nedtagning
Vi anbefaler at man varmer klæbet op med en varmeblæser, og derefter fjerner det forsigtigt. Endvidere anbefales ståltråd anvendes som “kniv” til et dele klæb fra væg.
Anvendelse
Danmarkskort er dekoration og ikke børnelegetøj.
Størrelse
Small: 445x5x575mm
Medium: 800x5x1000mm
Large: 980x5x1180mm
Valnød træ
5 mm. Amerikansk valnød
FSC-Certificeret finér - læs mere under siden materialer
Anvendelse
Det egner sig ikke til udendørs brug.
Lys eg træ
5 mm. Amerikansk lys eg
FSC-Certificeret finér - læs mere under siden materialer
Anvendelse
Det egner sig ikke til udendørs brug.
Sort akryl
5 mm. Sort silkemat akryl
Læs mere under siden materialer
Anvendelse
Akryl er vejrbestandigt, og kan anvendes både indendørs og udendørs.

Andre kiggede også på