Bloggerplanten Monstera

Du kender den helt sikkert, om end ikke på fra dit eget hjem, så fra familie og venner, eller fra magasiner eller sociale medier. Den smukke og uundgåelige Monstera plante. Jeg vil vise dig hvordan du kan anvende den i din indretning, og så selvom du ikke har grønne fingre.
af Winnie Løkkegaard Kristensen

Monstera, bloggerplanten alle vil eje

Man kan næsten ikke læse et boligmagasin eller bladre igennem sin Instagram, uden at den er der. Bloggerplanten Monstera, med dens flotte og unikke udseende. med sine smukke blade fyldt med små og store huller. Hvert blad er unikt, og det gør planten utrolig dekorativ.

Navnet er Monstera Delicosa, på dansk kaldes den Fingerfilodendron, er den mest kendte og populære plante i Monstera-familien.

Re monstera xlarge small valnød 7 Re monstera large medium small valnød 1 Monsterablad xlarge lys eg 4 Monsterablad xsmall small medium lys eg 5

Monstera - Enkelt og tidløst design

Monstera planten har med sit enkle tidløse udtryk, igennem en årrække været uundgåelig i boligen. Den er nem at holde, og man blir sjældent træt af at kigge på den.

Den samme enkelthed og tidløse udtryk har jeg i mit design ønsket at fastholde, men bladets smukke former og træets naturlige skønhed er nok i sig selv. Derfor kan du også benytte den i hele boligen, og til mange forskellige funktioner. Som dekoration på væggen eller bordet, som bordskåner eller dækkeserviet i træ, som kaffebrik osv.

Design med funktion, det er min absolutte favorit!
Hvis du har fulgt med her på siden tidligere, så har nok allerede spottet det. MEN, netop derfor findes det smukke monsterablad også som en knage, og den er blandt vores absolutte bestsellere.

Min teori er, at det netop skyldes at den er dekorativ og praktisk, og kan anvendes i hele boligen. Køkken, badeværelse, stue, entre, børneværelse - den er smuk i alle rum.

Monstera knage eg Re monstera knage figur small xsmall sort akryl messing 4 Monsteraknage valnød Monstera knage lys eg sort 2

Køb mine personlige favoritter her