Drømmen om et Svaneværelse

Svanen med sine ællinger, er designet til min datter, et stort ønske, fordi det er hendes yndlingsdyr. Hun er forelsket i dens skønhed, mens også fordi hun nyder turene ned og fodre svaner og ænder, ved Andeøerne i Ribe. Derfor designede jeg denne serie til hende i 6 års fødselsdagsgave.
af Winnie Løkkegaard Kristensen

Et svane værelse i seks års fødselsdagsgave

Mekanikerens bil er altid i stykker, frisørens hår trænger til at blive klippet, og mit hjem er altid ufuldendt ifht. indretning, fordi jeg bruger det som fotostudie og forsøgsbolig.

Men min datters værelse er hendes, hendes base og hun bestemmer. Delvist i hvert fald ...

Winnie Løkkegaard Kristensen-og-datter
I februar 2016 blev jeg beriget med livets gave, jeg blev mor til det dyrebareste Guld.

Guldet er langt fra så farveforskrækket som jeg, faktisk ELSKER hun farver! Lige nu er hendes værelse lilla og rosa, men hendes seneste ønske er blå, og inden længe må jeg hellere overgive mig og male et par vægge blå.

Men et ønske hun har haft i lang tid, er et svaneværelse med sin mors svane dekorationer, og sammen tegnede vi den første svane, hvorefter jeg selv færdiggjorde design serien som en oerraskelse.

I februar blev hun seks år, og hun havde ikke ret mange ønsker, men et svaneværelse vejede overvejende tungt. Da hun blev fem år var hendes største ønske et højdemåler med årspile, og det fik hun selvfølgelig. Så I år skulle hun naturligvis også forkæles med et svane værelse.

Svane vægdekoration ælling medium small lys eg træ Svane flyvende vægdekoration lys eg træ small medium large pigeværelse Svane gurilande lædersnor lys eg træ rosa væg Svane ophæng lys eg børneværelse pige Svane vægdekoration ælling medium small lys eg træ 2
Dekorér væggen på pigeværelset, vinduet i soveværelset eller hyggekrogen i stuen.

Svaner i træ til hele boligen

Det er vigtigt for mig at mine designs ikke kun har en funktion, og jeg har derfor i designprocessen fokus på at skabe en designs serie, som anvendes på tværs af boligen.

Svane flyvende vægdekoration valnød træ small medium large 0 1 Svane gurilande lædersnor valnød træ seng 1 Svane ophæng lys eg Svane vægdekoration ælling medium small lys eg træ nordisk 1 Svane vægdekoration ælling medium small lys eg træ nordisk 2 2

Inspiration til stueindretning, børneværelse, Soveværelse og meget mere.

Svane vægdekorationerne kan benyttes på vægge i hele boligen, Svane guirlanden kan hænges på sengen i babyværelset eller børneværelse, på billedvæggen i gangen, i vinduet, på hylden osv., og svane ophænget kan hænges i vinduet, fra loftet i stuen eller soveværelset. Lad blot fantasien få frit spil.