Inspiration til indretning af Babyværelse & pusleplads.

Redebyggeri er en vigtigt del af det at blive forældre, en hyggelig proces hvor drømmen om hvordan vi ønsker at være og bo, i vores nye forældrerolle bliver essentiel. Vi hjælper dig med at skabe din personlige stil, med inspiration til gaveønsker og indretning af babyværelse og pusleplads.
af Winnie Løkkegaard Kristensen

Forbered babyværelse og pusleplads

Du gør dig sikkert mange overvejelser inden den lille ny kommer til verden, og en del af disse omhandler sikker hvordan hvor puslepladsen skal være, hvilke funktioner den skal indeholde og hvordan babyværelset skal indrettes - både rent praktisk og stilmæssigt.

Vi ønsker alle det bedste for vores dyrebareste.

Børn er meget sanselige og har derfor brug for rolige og lyse farver på babyværelset. Pastelfarver, jordfarver og træ er perfekt til de helt små, så de bedre kan rummelige alle de indtryk de hele tiden får.

Pas på de små sensitive sanser

minifabrikkens dekorationer indbyder til kreativitet og leg, men uden at overstimulere, og på den måde forsat gøre plads til at det farvestrålende legetøj som også hører børneværelset til.

Mange bliver overraskede over, hvor meget tid der bruges ved puslepladsen. Udover at være stedet hvor der skiftes ble, er det også det oplagte sted at træne de små og stedet hvor der kan skabes god kontakt til det nyfødte barn.

Re fe elisa large sommerfugle small hjerte bogstaver medium lys eg blemås-bogstaver-pusleplads-træ Fødselstavle lys eg Re fe olivia large sommerfugle small hjerte bogstaver medium lys eg BARMÅS bogstaver pusle kombination medium lys eg 4 Re blomster small medium lys eg 1 Pusle piktogram valnød 8 Fødder valnød 2

Det er vigtigt at puslepladsen er et rart og hyggeligt sted at være, og at ting opbevares udenfor de smås rækkevidde, fordi de hurtigt lærer at gribe ud og vende sig efter ting.

Brug vores søde ophæng til stimulere mens der pusles, dekorer puslepladsen med figurer, bogstaver og skriv søde små tester eller citater.

Smuk og praktisk

Opbevaring

Kupler er den perfekte opbevaring til puslepladsen. De er udover at være smukke og praktiske fordi de er lukkede, nemme at rengøre og frigiver bordplads.

Skab gode sovevaner

Babysengen bør også ha' fokus, da det er vigtigt for barnet at kunne finde ro.

Dekorer med de unikke ophæng, hæng dekorationer på væggen hvor barnet ikke kan nå det, men stadig kan kigge på det.

Find søde knager der passer til temaet og dekorer men ha' opbevaring lige ved hånden.

Følg din mavefornemmelse for hvad der er din personlige stil. Tænk både dekoration og praktik ind, og gerne i en kombination i form af knager, kupler og højdemåler.

Inspiration til babyværelse og pusleplads

Kh. Winnie

. . . . . . . . . .

Jeg håber at denne story gav dig et kærligt skub og inspiration til, at gå i gang med at indrette en dejlig pusleplads og et hyggeligt babyværelse til dit guld.