209,97 kr. 349,95 kr.
Tilbud

Bondegården er en sej dekoration til børneværelset

En traktor der er skabt med en filosofi om at børneværelset skal være en inspirerende og samtidig tryg base for vores kære små. Med de søde Bondegårdsdyr til væggen, til brug på børneværelset. Indret i børnenes ånd med Hest, Ko og gris – de små elsker bondegårdens dyr, og i en tidlig alder skaber de genkendelighed.

Forældre bruger mange timer på at samle inspiration til indretning baby og børneværelse, og der laves ønskesedler til barnedåb med tanke på at det skal være tidløst og holde i mange år, og vores dekorationer er et oplagt ønske til en unik gave, som både børn og voksne elsker.

Traktor dekoration til væggen er perfekt til børneværelset, f.eks. sammen med barnets navn som kan skrives med de matchende bogstaver, eller som et del af et tema med hele maskinparken.

Alle forældre ønsker det bedste for deres dyrebareste. Børn er meget sanselige og har derfor brug for rolige og lyse farver. Pastelfarver og jordfarver og ikke mindst trædekorationer er perfekt til de helt små, så de bedre kan rummelige alle de indtryk de hele tiden får.

Vores dekorationer indbyder til kreativitet og leg, men uden at overstimulere, og på den måde forsat gøre plads til at det farvestrålende legetøj som også hører børneværelset til. Står du overfor et indretningsprojekt til dit yndlings menneske, så lad dig inspirere af vores tidløse og bæredygtige designs.

Specifikationer

Design
Design by minifabrikken
Produktion
Produceret på egen fabrik i hjertet af Ribe.
Mål
Traktor S: 10 x 12,3 cm
Gris: 8 x 10,5 cm
Hest: 15,5 x 14,5 cm
Ko: 11,5 x 15 cm
Ophængning
Klæb medfølger
Anvendelse
Træfigurerne er en dekoration og må ikke anvendes som legetøj. Anbringes uden for børn rækkevidde
Indhold
Pakken indeholder 1stk traktor S, 1stk gris, 1 stk hest, 1 stk ko
Størrelse
0x0x0mm
Valnød træ
5 mm. Amerikansk valnød
FSC-Certificeret finér - læs mere under siden materialer
Anvendelse
Det egner sig ikke til udendørs brug.
Lys eg træ
5 mm. Amerikansk lys eg
FSC-Certificeret finér - læs mere under siden materialer
Anvendelse
Det egner sig ikke til udendørs brug.

Andre kiggede også på