149,95 kr.

Skab en eventyrlig og rolig base.

Sommerfugle får os til at associere til sommer og solskin, hvilket helt ubevidst bringer glæde i hverdagen. Kombinér sommerfugle dekorationerne med vores andre størrelser af sommerfugle og skab magi på væggen. Dekorer væggen i stuen, på badeværelset eller i soveværelset.

Er dit barn begejstret for det eventyrlige univers, og du er mere til de enkle detaljer i indretningen, så hjælper vi dig på vej. Med vægdekorationer og knager fra minifabrikken opfylder vi både børn og forældres behov.

De smukke sommerfugle passer perfekt på børneværelset, og giver en eventyrlig stemning – mix og match sommerfugle knager og feer. De er designet således at deres vinger forener designet.

Forældre bruger mange timer på at samle inspiration til indretning baby og børneværelse, og der laves ønskesedler til barnedåb med tanke på at det skal være tidløst og holde i mange år, og vores dekorationer er et oplagt ønske til en unik gave, som både børn og voksne elsker.

Alle forældre ønsker det bedste for deres dyrebareste. Børn er meget sanselige og har derfor brug for rolige og lyse farver. Pastelfarver og jordfarver og ikke mindst trædekorationer er perfekt til de helt små, så de bedre kan rummelige alle de indtryk de hele tiden får.

Specifikationer

Design
Design by minifabrikken
Produktion
Produceret på egen fabrik i hjertet af Ribe.
Mål
Sommerfugle knage: 12,5 x 18,5 cm
Sommerfugl S: 6,1 x 8,6 cm
Ophængning
Klæb medfølger
Anvendelse
Træfigurerne er en dekoration og må ikke anvendes som legetøj. Anbringes uden for børn rækkevidde
Indhold
Pakken indeholder 2stk sommerfugle i str. small, 1stk sommerfugle knage.
Størrelse
0x0x0mm

Andre kiggede også på