1.299,95 kr.

Elegant vægur med Ribe i silhuet.

Det smukke Ribe vægur i valnød finér ligner blot en stilfuld dekoration i sig selv, men fungere selvfølgelig også som et funktionelt vægur. Vi har altså pakket funktionaliteten ind i et enkelt, lækkert og elegant design, med illustrationer der viser udsigten indover Ribe, med fokus på ét af byens varemærker, Ribe Domkirke.

Ribe er Danmarks ældste by, og kun få steder i landet finder man som her, en så velbevaret middelalderlig bykerne med brostensbelagte gader, gamle bindingsværkshuse og en storslået domkirke i centrum. Ribe Domkirke, Vor Frue Kirke, kan ses på lang afstand, pga. det flade landskab, og som lokal bliver man stolt og varm om hjertet når man ligesom tilrejsende bliver mødt at dette bybillede. Et bybillede der har været kendt siden midten af 1200 tallet, hvor kirken stod færdigbygget. Ribe Domkirke er således Danmarks ældste domkirke.

Netop derfor har har vi designet dette smukke ophæng med udsigten inde over Ribe, som symbol på vores hjemby. Endvidere er der på ophænget illustreret Sort Sol, en smuk lokal oplevelse, hvor mere mere en 100.000 stære danser ballet på aften himlen over Ribe Marsken.

Sammensætningen af vores kvalitetsmaterialer og det unikke design der forestiller Ribe Domkirke og Sort sol, giver det fuldendte design et stilrent udtryk, samtidig med at det tilfører en varme og dynamik i indretningen. Et smukt match til det eksklusive Danmarkskort. samt de øvrige designs med illustrationer fra Ribe.

Specifikationer

Design
Design by minifabrikken.
Produktion
Produceret på egen fabrik i hjertet af Ribe.
Ophængning
Der medfølger skrue og rawplugs + 3M VHB Dobbeltklæb til ophængning. En temperatur-, vejrbestandig og stærk klæb.
Anvendelse
minifabrikken kan ikke stilles til ansvar for klæbeevne, nedfaldne produkter eller skader på tapet o.lign.
Urviseren må ikke drejes mod venstre, men skal altid drejes mod højre når tiden skal indstilles.
Nedtagning
Vi anbefaler at man varmer klæbet op med en varmeblæser, og derefter fjerner det forsigtigt.
Batteri
Da mekanikken i urværket er tungt anbefales der at der anvendes batterier af mærker som eksempelvis Duracell, Energizer og lignende.
Størrelse
480x5x480mm

Inspiration til at skabe en rød tråd i indretningen

Andre kiggede også på